Yogapraktijk MATSYENDRA op Texel

YOGA en MANDALATEKENEN voor ALLE LEEFTIJDEN

en SHANTALA MASSAGE v. BABY"S, KINDEREN, VOLWASSENEN

Yogapraktijk Matsyendra is er voor: Yoga, Yoga Specials, Mandalatekenen en Shantala Massage en voor alle leeftijden.

DE LESSEN MET BEWEGING

Er kan Yoga voor Beginners en Gevorderden worden gevolgd. Er wordt tijdens de lessen geen doel gesteld, wel is er een opbouw van ademhalingsbewustzijn, oefeningen voor de gewrichten en spierkracht, houdingen, balansoefeningen, ontspanning, energieademhaling en meditatie. Er wordt vanuit meerdere yoga- en bewegingsvormen gewerkt en in kleine groepen lesgegeven, met veel aandacht voor persoonlijke grenzen en beleving. Er kunnen ook individuele yogalessen worden gegeven. Op locatie is mogelijk voor groepen en/of toeristen, voor workshops en/of presentaties met een thema.

DE DOCENTE

Ik ben Monique Dubois (1961) en ik ben gediplomeerd en gespecialiseerd yogadocente, docente Shantala babymassage, docente Mandalatekenen, masseuse en erkend lid van de VYN (Vereniging Yogadocenten Nederland),  en voorzitter van de Nederlandse Mandalavereniging. Ik geef al vele jaren yogales en diverse workshops en cursussen. Elk jaar volg ik een of meerdere actuele opleidingen/bijscholingen en leer ik weer van de (nieuwe) cursisten.

Ik neem het lesgeven heel serieus maar geef alle lessen op een ongedwongen manier die veel mensen aanspreekt. Bijna iedereen kan meedoen omdat oefeningen op verschillende manieren uitgevoerd kunnen worden en naar ieders mogelijkheden. Zo kan yoga een manier van leven worden die heel natuurlijk is door bewust te doen en te ervaren.  

KLEDING E.D.

Het beste is kleding van soepele materialen te dragen tijdens de yogalessen en een plaid of grote handdoek mee te nemen. Er zijn yogamatten, kussens en plaids aanwezig. Een kwartier vóór de les ben je al welkom voor een kopje thee/koffie en een praatje, als je daar zin in hebt. De yogales duurt een uur.

BETALINGEN

Er zijn twee lesperiodes in een lesseizoen: van sept. t/m dec. en van jan. t/m juni. Nieuwe cursisten zijn welkom en kunnen elke maand starten v.a. de 1e les van die maand. Het lesgeld bedraagt € 11,= p.p.p.les in een groepje. De prijzen voor de privélessen en andere cursussen staan bij "tarieven" en kun je bij de yogapraktijk opvragen indien niet vermeld op deze site. Het lesgeld dient in één keer vóór aanvang van de lessen betaald te zijn. Bij tussentijdse opzegging in een lesseizoen geldt de opzegtermijn van een kalendermaand (laatste dag van de volgende maand). Een 'losse' yogales meedoen kan ook, voor toeristen misschien een idee? Zo'n losse les of proefles kost

€ 14,= per keer. Deze dienen contant in de praktijk te worden betaald. De andere workshops en cursussen kunnen bij aanmelding worden betaald en gelden als bevestiging van deelname. Bij annulering of tussentijdse opzegging wordt bij workshops en cursussen geen lesgeld gerestitueerd.  

LES GEMIST EN VAKANTIES

Bij verhindering graag even van tevoren bellen. In overleg kunnen gemiste yogalessen in hetzelfde seizoen eventueel worden ingehaald op een ander uur dan het basisuur. Of deze gemiste lessen kunnen worden doorgegeven aan iemand die graag eens een proefles (in hetzelfde seizoen) zou willen volgen. Privélessen of losse lessen die afgezegd worden, worden wel in rekening gebracht en kunnen alleen in uitzonderlijke gevallen worden ingehaald.

Alleen in de zomervakantie en kerstvakantie en op feestdagen zijn er geen groepslessen in de yogapraktijk, behalve op verzoek zwangerschapsyoga, privé yoga, zomaaryoga of yoga op locatie en Shantala massage voor baby's (cursus), kinderen en volwassenen..

Zomervakantie 2021 9 juli t/m 5 september.

Kerstvakantie 2021 24 december t/m 9 januari 2022.

YOGAPRAKTIJK MATSYENDRA - DE LOCATIE

Schoonoordsingel 19A Den Burg - Texel

Waarom voor ​mij kiezen?

Omdat je het wel zelf maar niet alleen wil doen.

0